Képeken a Google Pixel 6a

0

A közelmúltban debütáltak a Google Pixel 6 modellek, amelyek vérbeli zászlóshajók, viszont a keresőóriásnak minden generációban szokott lenni egy megfizethetőbb ajánlata is, ami a legfrissebb hírek szerint már készülőfélben is van. Az okostelefon a feltételezések szerint a Google Pixel 6a nevet fogja viselni, és a különböző szóbeszédek mellett most renderelt képek is napvilágra kerültek, amelyeknek köszönhetően szemügyre vehetjük a formatervét.

A készülék dizájnja természetesen összhangban van a jelenlegi Pixel 6 modellek külalakjával, tehát kapunk egy lyukasztott képernyőt, valamint egy duál kamerás hátlapi képrögzítő egységet. Az eddigi információk alapján a Google Pixel 6a megjelenítője 6,2 colos képátlóval rendelkezhet, a panel pedig OLED lesz.

A középkategóriás modell 152,2 x 71,8 x 8,7 mm-es méretekkel bírhat, ami azt jelenti, hogy némileg kompaktabb lesz, mint a sima Pixel 6, ami 158,6 x 74,8 x 8,9 mm-es dimenziókkal rendelkezik. A fáma szerint a készülék hátoldalán az elsődleges képrögzítő modul egy 50 megapixeles, Samsung gyártmányú ISOCELL GN1 lesz, a másik érzékelő mibenléte egyelőre nem ismert.

A készülék meghajtásáért állítólag vagy a keresőóriás házon belül fejlesztett Tensor lapkakészlete fog felelni, vagy a Snapdragon 778G. Az operatív memória kiszereléstől függően lehet majd 6, vagy akár 8 GB is, a háttértár viszont minden esetben 128 GB-os lesz.

A hírek szerint a telefon nem meglepő módon Android 12 operációs rendszert fog futtatni, és ha minden igaz, legalább három éves szoftveres támogatás jár majd a Google jóvoltából.

Még egy apróság: a rendereket megtekintve észrevehetjük, hogy ezen a modellen sincs fülhallgató kimenet. A többi Pixel készülék esetében már száműzték ezt a csatlakozót, amennyiben az itt látható képanyag valós, akkor ezentúl a középkategóriás Pixel telefonok esetében is mellőznünk kell majd a portot. A megjelenés várható ideje, illetve az ár egyelőre nem ismert.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid