Lebukott a Poco M3 Pro 5G, így fog kinézni

0

Friss értesülések szerint a Poco hamarosan egy újabb okostelefonnal fogja gyarapítani a kínálatát. A Poco M3 Pro állítólag már úton van, hogy kiegészítse a jelenleg is kapható M3 modellt. A készülék piacra dobása hasonló megmozdulás ahhoz, mint amikor a korábbi X3 NFC mellé megjelentettek egy X3 Pro-t is. A hamarosan érkező készülék most egy valódi sajtóképen is megcsodálható, és bizony lesznek különbségek az alap és a Pro kiadás között, már ami a formatervet illeti.

A Poco X3 NFC és az X3 Pro teljesen ugyanazt a külalakot kapta, de nem ez a helyzet az M3 és az M3 Pro esetében. Az alábbi képen jól látható, milyen lesz az újdonság dizájnja.

A Poco M3 Pro burkolata alatt egy MediaTek Dimensity lapkakészlet végzi majd a számításokat – derült ki a Poco Global igazgatójának és a nemzetközi termékmarketing osztály vezetőjének köszönhetően. Kevin Xiaobo Qiu és Angus Ng konkrétan nem mondták meg a chipset típusát, csak annyit, hogy annak teljesítménye jobb lesz, mint amire a mostani M3 belsejében zakatoló Qualcomm Snapdragon 662 képes. A márka belsős tesztjei alapján az alapmodell 301 635 pontot szerzett AnTuTu-ban, míg a közelgő Pro kiadás 329 072 pontot gurít.

Mivel a Poco M3 Pro lelke egy MediaTek Dimensity chipset lesz, az 5G modem is részét képezi majd a hardveres összetételnek, ezen felül még számítani lehet egy magas képfrissítést kínáló megjelenítőre is, ami szintén előrelépést jelent az M3-hoz viszonyítva.

Ahogyan a napvilágra került képen is látható, a készülék kapható lesz legalább háromféle árnyalatban. Kis érdekesség, hogy a Poco M3 Pro érkezésével egyidőben az X3 NFC nyugdíjba vonul. A Poco M3 Pro nagyjából ugyanannyiba fog kerülni, mint az említett modell. Azoknak pedig, akik nagyobb teljesítmény után áhítoznak, továbbra is ott lesz az X3 Pro, ami szintén egy kiváló választás.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid