Képeken az új Samsung Galaxy J7 (2017)

0

A korábban már benchmark eredményekben, valamint tanúsítványi eljárások dokumentumaiban szereplő Samsung Galaxy J7 (2017) ismét a reflektorfénybe került. Az apropó ezúttal a készüléket ábrázoló renderek felbukkanása, amelyeknek köszönhetően azt is megtudtuk milyen színárnyalatokban érkezik a dél-koreaiak okostelefonja. 

Maradjunk is első körben a színeknél, amelyekből négy árnyalat fogja öltöztetni a Samsung középkategóriás okostelefonját. Ha hihetünk ezeknek a rendereknek, akkor a Samsung Galaxy J7 idei iterációja kapható lesz kék, rózsaszín, arany, valamint fekete változatban egyaránt.

Egy a közelmúltban kiszivárgott értesülés alapján úgy tudjuk, hogy a mobilnak 13 megapixeles előlapi kamerája lesz, teljesen fémből készült háza, és ellátják ujjlenyomat-olvasóval is. A megjelenítő felbontása Full HD, az operatív memória 3 GB, a telep kapacitása pedig 3600 milliamperóra lehet. A készüléken már gyárilag Android Nougat rendszer fog futni, és az ára várhatóan 339 euró körül alakul majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid