Renderképen a HTC U12

0

A folyamatos pletykaáradatban ezúttal ismét a tajvani HTC kap némi rivaldafényt, hiszen a vállalat az év első negyedében két okostelefonnal is kedvezni fog nekünk, amelyek közül az egyik most egy renderen pózol. A HTC következő zászlóshajójáról, vagyis az U12-ről van szó, ami egy szinte teljes előlapot betöltő megjelenítőt kaphat, feltéve ha a végtermék hasonlít az itt látottakra. 

A netre kiszivárgott képen jól látható a keretektől alig körülölelt megjelenítő, ami bizonyos értesülések szerint akár 4K felbontású is lehet. A HTC eléggé ott van a szeren a virtuális tartalmakat illetően, így nem lennénk meglepve, ha valóban egy komoly felbontású csúcsmobillal, és forradalmi VR élménnyel próbálnának a többiek elé kerülni, de ezek egyelőre spekulációk.

A jobb oldalon látni a bekapcsológombot, illetve a hangerő szabályzó billentyűket, alul pedig mindössze az USB port keltheti fel a figyelmünket. Se híre, se hamva a 3.5 mm-es jack aljzatnak, de ezen nem igazán tudunk meglepődni. Bár nem látni, az ujjlenyomat-olvasó valószínűleg a hátoldalra fog kerülni, hiszen elől már nem lesz neki sehol sem hely. Az Edge Sense technológia vélhetően az U12-be is belekerül, így a keret nyomásával különféle funkciókat hívhatunk majd elő. A pletykált specifikációk között még ott van a Snapdragon 845 lapkakészlet, és a hátoldali duál kamerakészlet is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid