Rengeteg eladott Galaxy Note 8-ra számít a Samsung

3

Az előd botrányos sorsát már többször kitárgyaltuk, ám az úgy látszik nem vet sötét árnyakat a frissen bemutatott Samsung Galaxy Note 8-ra, amely eddig csupa kedvező reakciót zsebelhetett be. Persze a készülék létjogosultságát majd az eladási számok mutatják meg utólag, azonban a Samsungnak nagy elképzelései vannak a felsőkategóriás phabletet illetően. 

A vállalat abban reménykedik, hogy a telefonból szép számmal fognak értékesíteni, így amikor a cég eladási céljairól kérdezték a bennfenteseket, cseppet sem szerény számokkal álltak elő. A Samsung mobilos részlegének vezetője egy friss interjúban azt nyilatkozta, hogy elvárásaik alapján több, mint 11 millió darab Galaxy Note 8 talál majd gazdára. Dj Koh rámutatott arra, hogy a Galaxy Note 5-ből 11 millió fogyott, és úgy hiszik az újdonság meg fogja haladni az említett modell sikerét.

Ha a botrányhőst nem számítjuk, akkor a Galaxy Note 5 volt az utolsó Note szériás készülék, ami egészen jól fogyott annak ellenére, hogy Európában például meg sem jelent hivatalosan. A vállalat természetesen még rengeteg Galaxy S8 mobilt szeretne értékesíteni, ami kihatással lehet a Note 8 eladásokra is. A Samsung összesen 48 millió Galaxy S8 családba tartozó modellen szeretne túladni.

Az elsődleges piacokon már a bemutató napján életbe lépett az előrendelés a Note 8-ra, és a telefon szeptember 15-től lesz kapható. További részletek a mobilról ezen a linken.

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid