Rengetegen kiakadtak az eMAG Black Friday akciója miatt

1

Az eMAG elég durva akciókat harangozott be az idei Black Friday-re, amivel eszméletlen mennyiségű látogatót csalogattak a weboldalukra, ám sokan meglepődve tapasztalták, hogy esélyük sem volt hozzájutni egyes meghirdetett termékekhez.

Nagyon jó vételnek tűnt például Xbox One konzol, amit 99.990 Ft helyett 49.990 Ft-ért lehetett megvásárolni – elvileg. Az akció 7:00-kor indult, én is szinte azonnal ráfrissítettem az oldalra, de 7:01-kor már hűlt helye volt a terméknek, a “Nincs raktáron” felirat fogadott. Mások nálam is gyorsabbak voltak, és még be tudták tenni a kosárba az Xbox-ot, de a vásárlást már nem tudták befejezni, mert addigra elfogyott a termék.

emag-xbox

Persze nem ez volt az egyetlen jó ajánlat, HP 250 G4 notebookot 89.990 Ft helyett 39.990 Ft-ért kínáltak, iPhone 5S-t pedig 109.990 Ft helyett 69.990 Ft-ért, de ezek is pillanatok alatt elfogytak.

emag-black-friday-2016-akciok

Az eMAG Facebook-oldalára tömegesen érkeznek a panaszok már reggeltől, sokan azzal vádolják a céget, hogy csak kamu volt az egész, vagy hogy a dolgozók vitték el az akciós termékeket. Ezek természetesen ebben a formában biztosan nem igazak.

forrás: eMAG Magyarország Facebook-oldal

forrás: eMAG Magyarország Facebook-oldal

Az eMAG.hu weboldalán állítólag a nyitás pillanatában az aktív látogatók száma meghaladta a 130 ezret, ami elképesztő eredmény. Bizonyára rengetegen voltak ráállva az első másodpercekben a legjobb akciókra, így valóban elképzelhető, hogy pillanatok alatt elfogyott 1-1 termék.

A cég azt is elárulta, hogy a legnépszerűbb termékekből mekkora volt a készlet:

  • 165 db Apple iPhone 5S mobiltelefont,
  • 300 db HP 250 G4 laptopot,
  • 200 db Microsoft Xbox ONE konzolt és
  • 100 db Indesit LI8 S2 W alulfagyasztós kombinált hűtőszekrényt értékesítettek.

Ezek nem annyira kis számok, de nyilván ezek sokszorosára lett volna igény, és így sokan elégedetlenül hagyták el az eMAG weboldalát.

Te mit gondolsz, kinek van igaza? Jogosak a panaszok?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid