128 GB-os memóriakártyát kapnak a Note 7 károsultak

0

A Samsung franciaországi részlege egy ajándékkal kedveskedik a Galaxy Note 7 botrányban érintetteknek, és a jóvátételt illetően nem is túlságosan szűkmarkúak.

A képviselet ingyenesen biztosít egy 128 GB-os Micro SD kártyát azon személyeknek, akik Note 7-et vásároltak, és időben vissza is küldték azt. Természetesen ez egy azon felüli bónusz, hogy a termék teljes árát visszakapták a hibás készülékek tulajdonosai. Kedves gesztus, hogy a memóriakártya mellé a borítékba egy bocsánatkérő levelet is mellékelnek.

samsung-128-gb-micro-sd-card

És itt még nem ér véget a dolog. Az érintettek egyúttal bekerülnek egy sorsolási rendszerbe, ahol esélyt kapnak arra, hogy egy kiránduláson vehessenek részt a Samsung Life Changer Parkban, a cég lenyűgöző párizsi VR-parkjában. Nem is lesznek kevesen, ugyanis nagyvonalúan mintegy 1000 szerencsés résztvevőt invitálnak.

parc-d-attraction-samsung-realite-virtuelle_5618227

Őszintén reméljük, hogy más országok képviseletei is átveszik ezt a kedves gesztust a franciáktól a jövőben, azonban mindenkit lebeszélnénk arról, hogy túlságosan belelovalja magát az elképzelésbe.

Többen vészjóslóak voltak a Note 7 botrány kapcsán, hogy hosszú távon mennyire lesz rossz hatással a cégre, azonban – mint ahogy egy előző cikkünkben is írtuk – a Samsung fanok ugyanolyan hűségesek, mint voltak.

forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Király Artúr

Új tag a Napidroidnál

NapiDroid