Repülőn trollkodtak a Samsung Galaxy Note 7-tel

0

Amennyiben azt hitted nem lesz több botrányos hír, amiben a Samsung Galaxy Note 7 a főszereplő, akkor most újfent itt egy alkalom, hogy elkeserítselek. Valaki egy repülőút folyamán úgy érezte, ez egy remek alkalom arra, hogy okostelefonjával a frászt hozza a légijármű legénységére, illetve annak utasaira. 

Egy mókás kedvű utas a San Fransciscóból Bostonba tartó repülőgépjáraton fogta a mobilját, és Wi-Fi hotspotot helyezett rajta üzembe, ám úgy, hogy közben annak nevét “Samsung Galaxy Note7_1097”-re módosította. A Virgin Airlines egyik utasa még a Twitterre is feltöltötte azt, amikor meglátta a megosztási pont nevét.

note-7-prank

Miután a legénység tudomására jutott, hogy egy Note 7 van a fedélzeten, felhívást intéztek, hogy jelentkezzen a tulajdonosa. Amikor senki nem jelentkezett, a kapitány bejelentette, hogy a repülőgépnek muszáj lesz kényszerleszállást végrehajtania annak érdekében, hogy átkutassák az utasteret, és megszabaduljanak a veszélyes okostelefontól.

Amikor a viccelőnek már épp elég volt ennyi izgalomból, bevallotta a személyzetnek, hogy semmilyen Galaxy Note 7 készülék nincs a fedélzeten, csak a saját mobiljának internetmegosztási nevét változtatta meg a tiltólistás mobiléra. A BBC értesülései szerint a troll megúszta különösebb retorziók nélkül, a tréfa miatt nem indítottak ellene eljárást.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid