Resulo – új magyar fejlesztésű szójáték

1

Karácsonykor debütált egy új, 100 százalékban magyar fejlesztésű szókirakó játék, a Resulo. Angolul és magyarul egyaránt lehet játszani, méghozzá más Resulo játékosok ellen. A cél nem más, minthogy minél több pontot gyűjthess a versenyjátékok során és az amatőr, illetve később a profi ranglista élére törj!

Az indítást követően a játékszabályokon egy közérthető bemutató játék kalauzol végig, de ha már játszottunk korábban is hasonló szókirakó játékokkal, akkor ez a játék is egyszerű lesz számunkra. Külön érdekesség, hogy a játszmák során végig figyelemmel kísérhetjük az ellenfél tábláját is, illetve, hogy ugyanazokkal a betűkkel gazdálkodik a játék során mind a két játékos, így csakis rajtuk áll mit hoznak ki belőle. További említést érdemel, hogy nagyon szép a játék kivitelezése, képi világa, ráadásul közérthetőek a felhívások, könnyű a navigáció is. Összességében egy nemzetközi standardoknak megfelelő minőségű játékról van szó.

resulo szojatek

A játék pár hónap alatt több mint 800 regisztrált felhasználót jegyzett, ami nagyon szép teljesítmény itthon, de a fejlesztők nem titkolt célja a későbbi nemzetközi terjeszkedés és a Rubik -kocka után egy újabb világhírű magyar játék bevezetése.

Ha szeretnétek egy igazán színvonalas játékot játszani, ami akár egy metró utazás idejébe is belefér, próbáljátok ki a Resulot, nem fogtok csalódni.

Google Play link

resulo-felulet

A játék itt is kipróbálható: resulo.com

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid