Roborock termékek akciója a Geekmaxi oldalán

0

A Roborock a Xiaomi egyik prémium márkája, amely különféle háztartási kütyükkel, főleg takarító eszközökkel foglalkozik. A termékeik Magyarországon is igen népszerűek, és most egy akció keretében kedvezményes áron lehet több bevált típushoz is hozzájutni EU raktárról, gyors és vámmentes szállítással.

A Geekmaxi Roborock kiárusításában vezeték nélküli porszívók, felmosók, robotporszívók és persze azok kiegészítői szerepelnek, a megszokottól kedvezőbb árazás mellett. Ha szeretnétek egy kicsit kényelmesebbé vagy hatékonyabbá tenni a lakás tisztán tartását, akkor mindenképpen érdemes szétnézni az itt látható termékek között.

Van egy általános kuponunk is a számotokra, amivel 15 eurós extra kedvezményre tehettek szert április 22. és 30. között. Használjátok az AXDTWZPL kódot a Roborock takarítógépeire. A promóció teljes kínálatát az alábbi linken tekinthetitek meg:

Természetesen most is vannak kiemelt ajánlatok, amelyekre szeretnénk külön felhívni a figyelmet, jöjjenek most ezek!

Xiaomi Roborock S7 robotporszívó most 440 eurós, vagyis megközelítőleg 163 ezer Ft-os áron EU raktárról, amennyiben használjuk az MZ8h7QHv kupont. 2500 Pa szívóerő, ultrahangos szőnyeg-azonosítás, fejlesztett feltörlés, többszintes feltérképezés.

Roborock Dyad száraz-nedves porszívó és felmosó most 339 eurós, vagyis megközelítőleg 125 800 Ft-os áron EU raktárról a tGPQS4YP kupon felhasználását követően. 13000 Pa-s szívóerő, LED kijelző, külön tartály a tiszta és a szennyezett víznek, többféle üzemmód.

Roborock Q7 Max+ robotporszívó automata ürítős dokkolóval akciósan 559 eurós, vagyis nagyjából 207 500 Ft-os áron az Awv5s3ac kóddal. 4200 PA-s szívóerő, 3D feltérképezés és okostelefonos alkalmazás, automatikus ürítés a mellékelt dokkoló-tartályba, LIDAR- szenzoros tájékozódás.

Végszó gyanánt következzék ismét a Geekmaxi Roborock termékeket magában foglaló kiárusításának linkje:

 

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid