108 MP-es kamerával és egy hiányossággal debütálhat a Samsung Galaxy Z Fold 4

0

Egyre több információ kerül napvilágra a Samsung Galaxy Z Fold 4 kapcsán, ezúttal a kamerákról érkeztek hírek, illetve arról, hogy egy régóta pletykált újítás végül kimaradhat a repertoárból.

A Samsung Galaxy Z Fold 4 állítólag 108 megapixeles kamerával jelenik meg, mégpedig ugyanazzal a szenzorral, ami a Samsung Galaxy S22 Ultra hátoldalán is megtalálható, vagyis sokat léphet előre a telefon fotózás terén az elődhöz képest.

A kérdéses érzékelő a Samsung saját fejlesztésű ISOCELL HM3 modulja, ami 1/1,33 hüvelykes mérettel rendelkezik. Ezen kívül egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű és egy szintén 12 megapixeles telefotó modul kerülhet pluszban a Galaxy Z Fold 4 hátoldalára.

Sajnos azonban azt is beszélik, hogy a telefon a korábbi hírekkel ellentétben mégsem kap saját S Pen foglalatot, mert ehhez már kényelmetlenül vastaggá kellene tenni a házát. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Galaxy Z Fold 4 nem fogja támogatni a Samsung ikonikus tollát, de annak nem lesz helye a készülék testén belül.

Amit még hallani a mobil kapcsán, hogy a belsejében a bejelentésére váró Snapdragon 8 Gen 1+ lapkakészlet húzhatja az igát. A bennfentesek úgy tudják, a prémium chipset ezúttal egy vékonyabb és könnyebb készülékházban végezheti majd a dolgát.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid