Runbo Q5 – erősebb, mint Schwarzenegger!

2

Hihetetlen videóban reklámozzák a brutális Runbo Q5 mobilt! Simán kibírja ha rálép egy elefánt, vagy a betonkeverőbe ejtjük, de akár a szöget is beverhetjük vele.

Frissítés (2014. 07. 18.): A fenti videón a leírással ellentétben a Runbo X5 mobil szerepel, és nem a Runbo Q5. Mindkét készülék hasonlóan strapabíró, de a hardverben akad különbség.

A Runbo Q5 egyébként elég komoly mobil lett a többi strapatelefonhoz képest. Egy 4.5 colos HD IPS kijelzővel bír, és a négymagos MT6589-es processzor hajtja. Van benne 2GB RAM és 32GB beépített tárhely is, ami ráadásul bővíthető, tehát tényleg nem lehet panaszunk semmire!

runbo-q5

Gondolhatnánk, hogy egy ilyen mobilban biztosan gyenge a kamera, de ez hatalmas tévedés. A Runbo Q5-ben elől és hátul is 1-1 13 megapixeles szenzor található, ami azért nem rossz. A hátlapra persze erős LED villanó is került.

Q5-2

Persze az általános funkciók mellett egy igazi túlélőmobilt kapunk. A 4200mAh-s akkumulátora nagyon sokáig húzza, van benne GPS és még Walkie Talkie is, ami 5-10 km-es hatótávval rendelkezik. Ezek emllett pedig ott a mindent kibíró külső borítás. A készülék IP67-es tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz por- és vízálló, persze ez nem minden, mint ahogy a kicsit túlzóra sikerült reklámban is láthattuk.

Az Android 4.2-vel érkező Runbo Q5 egyébként nem olcsó, 599 dollárba kerül, de akinek egy ilyen mindent kibíró mobilra van szüksége, annak valószínűleg megéri ezt a pénzt.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid