S Pennel jön a Galaxy Tab S3

0

Nemrég írtuk meg, hogy a Samsung február 26-án leplezi le az új Galaxy Tab S3 modelleket, amelyek a szupervékony, csúcskategóriás tabletek táborát erősítik majd. A hardver már nagyjából eddig is ismert volt, most viszont egy újabb érdekes részletre derült fény. 

A Sammobile információ szerint a Galaxy Tab S3 modellek megkapják a gyártó érintőceruzáját, az S Pent, ami nagyon jól hangzik. Egyesek talán nincsenek tisztában vele, de ez nem egy egyszerű érintőtoll, rengeteg extra funkcióval bír. Annyi különbség azonban lesz a Note szériás mobilokhoz képest, hogy itt nem lehet majd becsúsztatni az S Pent a készülékbe, csak úgy adják majd mellé. Ez mondjuk nem túlzottan meglepő, állítólag az új generáció még az 5.6 mm-es Tab S2 modelleknél is karcsúbb lesz.

Samsung Galaxy Tab S2 8.0

A Galaxy Tab S3 kétféle méretben (8 és 9.7 col) érkezik, és lesznek csak Wifis, illetve LTE modemes kiadások is. A felbontás marad 2048×1536 képpont, a meghajtásról pedig a Snapdragon 820 fog gondoskodni 4 GB RAM társaságában. Jó hír továbbá, hogy már gyárilag Android 7.0 Nougat rendszert kapunk.

forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid