S Pent kaphat a Samsung Galaxy S8

0

Bár a Samsung Galaxy Note 7 körüli balhék talán elvették a kedvet a vállalat nagy kijelzős mobiljától, a kapacitív stylussal ellátott okostelefon koncepciója mégsem szenvedett semmilyen csorbát. A Samsung következő S Pennel érkező készüléke talán maga a Galaxy S8 lesz. 

A legújabb értesülések szerint a Samsung következő zászlóshajója megkaphatja a Note széria híres S Penjét. Ha a pletykák igazak arról, hogy lesz egy 6 hüvelykes változata a dél-koreaiak csúcsmobiljának, akkor mindenképpen kijelenthetjük: egy érintőtoll nagyon hasznos lehet majd egy ilyen telefon mellé.

Samsung Galaxy Note 7 és S Pen

Samsung Galaxy Note 7 és S Pen

Az érintőtoll egyébként a forrás szerint nem lesz beépítve a Galaxy S8-ba, hanem egy külső tartozékként jár majd a mobilhoz. Állítólag készült olyan prototípus is, amelynél a Note szériához hasonlóan a toll becsúsztatható a készülékházba, de ezt végül elvetette a Samsung.

Természetesen, ahogy arról már korábban is beszámoltunk, nem ér véget a Note széria, ezt maga a Samsung is megerősítette, és akik egy beépített tollas megoldásra várnak, azok jó eséllyel pályázhatnak majd a Galaxy Note 8-ra.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid