Sabbat E12 TWS bemutató – Minőségi Bluetooth 5.0 fülhallgató kedvező áron

0

A vezetékes fülesek lassan a múlt homályába vesznek, hiszen egyre több gyártó hagyja el a jack aljzatot a mobiljáról, így előtérbe kerülnek a BT-s megoldások, és most egy ilyet mutatunk be nektek.

A Sabbat E12 elsőre a remek külsejével fogja meg a figyelmünket, hiszen nem mindennapi dizájnt kapott. Ez persze önmagában még kevés, ám szerencsére más téren sem vall szégyent a kütyü. A Bluetooth 5.0 támogatás remek hír, ez szinte minden téren előrelépést jelent a korábbi verziókhoz képest, így takarékosabb, gyorsabb, és nagyobb hatótávval rendelkezik.

A hangminőség természetesen nagyon fontos, ám ebben sem okoz majd csalódást az E12. A sztenderd 20-20.000 Hz között frekvenciasáv visszaadása már nem újdonság manapság, ám nem igazán ez számít. A gyártó a sokak által kedvelt Sennheiser IE80S hangkarakterét másolta le, amely kiegyensúlyozott, és kellemes hangú füles lett, így mindenféle zenei stílus jól áll neki.

Ezen kívül kapott még némi extrát, hiszen a zajcsökkentéssel ellátott mikrofon segítéségével kristálytisztán hallanak majd minket a telefon másik oldalán is. Cseppálló kialakítása miatt az esőtől sem kell tartanunk, ráadásul a szokásos gombbal is ellátták, így a hívásfogadás és a zenék váltásra/megállítása sem okoz neki problémát.

A jó hangzáshoz a megfelelő illeszkedés elengedhetetlen, így a gyártó 7 db gumiharangot mellékel hozzá. A fülesben elhelyezett 60 mAh-s aksi nagyon jól bírja, hiszen akár 6-8 óra beszélgetésre és zenehallgatásra is elegendő. A mellékelt dokkoló pedig 400 mAh-s, és kb. négyszer képes feltölteni a fülhallgatót, így ennek segítségével akár 32 órán át is használhatjuk majd.

A Sabbat E12 egy nagy tudású, korrekt minőségű fülhallgatónak tűnik, ráadásul az ára sem vészes, mivel a GVSE12YRC kuponkód segítségével már 45,69 dollárért megrendelhető, így az EU Priority Line szállítással együtt olyan 15.000 Ft-ból kijön. Részletek és rendelés ezen a linken.

 

Emellett kaptunk egy másik kupont is, a GVFCYREU kóddal a Xiaomi zseblámpája, 10,59 dollárba kerül ezen az oldalon.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid