Sajtóképeken a Huawei P30 és a P30 Pro – Megvan a végleges kinézet!

0

Végre megérkeztek az első hiteles sajtóképek a Huawei P30 modellekről, amelyek már a végleges dizájnt mutatják. Nézzük, mivel készül a Huawei!

Az egyik nagy változás az lesz a Mate 20 sorozathoz képest, hogy ezúttal a Pro modell is apró, csepp alakú notch-ot kap, viszont marad a hajlított szélű “edge” kijelző. A korábbi pletykákkal ellentétben a P30 Pro látszólag “csak” három hátlapi kamerával bír, de ez nem teljesen igaz.

A csúcsmodell nagy újítása lehet az extrém nagy zoom (5x-ös optikai, 10x-es hibrid), ami úgy működhet majd, mint az Oppo nemrég bemutatott megoldása. Vagyis lesz egy periszkópos telefotó kamera (alul), fent egy ultraszéles látószögű egység, középre pedig egy 48 MP-es Sony IMX586 érzékelővel felszerelt, f/1,6-os megoldás kerülhet. Ezeken kívül látható még egy apró, különálló negyedik “kamera” is, ami valójában egy 3D-s ToF érzékelő lehet.

Most pedig térjünk át a sima Huawei P30-ra, ami ilyen lesz:

A dizájn alapvetően nagyon hasonlít, de itt lapos kijelzőt kapunk, és elmarad a negyedik ToF kamera. Cserébe persze olcsóbb lesz az ár, és talán a jack csatlakozó is megmarad, de erre azért még nem vennénk mérget.

A Huawei P30 modellek bemutatója március 26-án lesz Párizsban, de addig minden bizonnyal még sok részletre fény derül.

Forrás: Winfuture

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid