Sajtóképen a Sony Xperia Z4

1

Végre kiszivárgott az első sajtófotó az új Sony Xperia Z4-ről. A kép valódinak tűnik és a forrás (@OnLeaks) is megbízhatónak mondható.

A Twitteren kiszivárgott kép alapján az Xperia Z4 nagyon hasonlít majd a Z3-ra, de azért akadnak különbségek is. A hangszóró a felső keret közepéről teljesen szélre került (minden bizonnyal lent is), illetve más elrendezést kaptak az előlapi szenzorok.

Sony-Xperia-Z4-sajtokep

A Sony Xperia Z4 állítólag 146.3 x 71.9 x 7.2 mm-es méretekkel rendelkezik majd, ami szinte teljesen megegyezik a Z3-mal. A kijelző képátlója marad 5.2 col, de egyes korábbi hírek szerint lesz Full HD-s és QHD-s verzió is.

Hardver tekintetében a bivalyerős Snapdragon 810-re számítunk, amihez 3 GB DDR4-es RAM társul majd. A kamera felbontása marad 20.7 megapixel, de a vadonatúj IMX230-as szenzornak köszönhetően sokat javulnak a fotózási és videózási képességek. Természetesen marad a por- és vízállóság, és jó hír, hogy végre eltűnik a micro USB port zárósapkája.

Frissítés: újabb képek érkeztek, ezen már sokkal több részlet látszik!

xperia-z4-render-1 xperia-z4-render-2 xperia-z4-render-3

A Sony Xperia Z4 bemutatójára valamikor tavasz végén vagy nyáron kerülhet sor, de ennél pontosabbat egyelőre nem tudunk.

OnLeaks (Twitter)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid