Okosórán dolgozik a Xiaomi

2

A Xiaomi szeretne a viselhető eszközök csataterén is előrenyomulni. A kínai vállalat friss jelentések szerint már gőzerővel dolgozik első okosóráján, de egy lehetséges Mi Band utódról is szó esett.

A hírek a 36Krypton nevű kínai tech oldalról származnak, és bár túl sokat nem fednek fel a készülő okosóra specifikációiból, a lap munkatársai úgy tudják, hogy a viselhető kütyü kerek kijelzőt és szálcsiszolt fémházat kaphat.

A Mi Bandre keresztelt okoskarperec utóda is készülőfélben van, de a részletek még itt sem ismertek. Egy valamiben viszont biztosak lehetünk: a Xiaomi árképzési szokásait ismerve, mindkét termék megfizethető árcédulát fog kapni. Kíváncsian várjuk a további információkat, amelyeket természetesen megosztunk majd Veletek is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid