Samebike elektromos kerékpárok akcióban EU raktárról

0

Egy kicsit minden nap melegebb lesz, és hamarosan remek idő köszönt a biciklizés szerelmeseire. Persze nem csupán nekik lehet jó vétel egy elektromos bringa, hiszen nagyon sokan vannak, akiknek tele a hócipője a nagyvárosi tömegközeledéssel, vagy csak szimplán nem akarnak annyit tekerni, és jól jönne nekik az elektromos rásegítés. Az alábbiakban bemutatásra kerülő Samebike villanyhajtású kerékpárok ezeknek az embereknek igyekeznek méltó, környezetbarát és fenntartható alternatívát kínálni, hogy a kényelemről ne is beszéljünk. A gépezetek a TomTop európai raktárából érkeznek, szóval nem lesznek extra költségek, és a rendelés is hamar befut majd. A szállítás minden modell esetében ingyenes, akkor is, ha ezt nem írtuk ki külön.

Samebike My-SM26

A legelső bemutatásra kerülő szerkezet 26 colos kerekeken gördül, mint ahogyan a neve is sejtetni engedi, a belsejében pedig egy nagy erejű 350 wattos elektromotor található. A bicikli képes akár 30 km/óra sebességgel is repíteni bennünket, miközben teljesen elektromos meghajtás esetén az elérhető leghosszabb távolság egyetlen feltöltéssel nagyjából 35-40 km. Az igazi nagy királyság az, hogy ezt a készüléket nem kizárólagosan a pehelysúlyú népeknek tervezték, egy 150 kilós ember is simán a nyergébe ülhet. A gépezet cirka 4-6 óra alatt nyeri vissza teljes töltöttségét, így ideális eszköz lehet munkába járáshoz, de akár túrákra is. A Samebike My-SM26 most 798,99 dolláros áron rendelhető és ne feledjétek, európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Samebike 20LVXD30

Ennek a modellnek 20 hüvelykes kerekei vannak, alumíniumból készült váza pedig többek között egy 350 wattos motornak ad otthont. A készülék maximális sebessége hasonló az előző modelléhez, teljesen elektromos hajtás során pedig az egyetlen töltéssel elérhető leghosszabb megtett táv olyan 35-40 km, hibrid hajtás esetén viszont simán elérhető a 60 km is, ami tényleg nem rossz eredmény. A 8 Ah kapacitású aksi töltéséhez kb. 4 óra szükséges, így mondjuk amíg mi keményen dolgozunk, a bringa teljesen újratöltődhet, persze ehhez jó fej főnökök is kelleni fognak. Továbbra sem kell pihekönnyűnek lenni, a bicikli simán elbír 120 kg-os felhasználókat is. Saját világítás, hogy mindig biztonságban legyünk, erős fékek, hogy urai legyünk a helyzetnek, ezek is mind részét képezik a felhozatalnak. Ha szeretnétek egy ilyen modellre beruházni, akkor 719,99 dollárt kell a célra félretenni, viszont mindenképpen megéri a vétel, ha már elegünk van a helyi járat piszkos üléseiből. Műszaki részleteket és megrendelési lehetőségeket ezen a linken találtok!

Samebike JG7186

A kerékpár 16 colos kerekeken suhan, mégpedig egészen gyorsan, 25 km/óra az elérhető végsebesség. A maximális terhelés 120 kg, az elérhető leghosszabb táv pedig 35 km elektromos meghajtás esetén, ha pedig netán mi is szeretnénk egy kicsit tekerni, akkor megtehetünk akár 65 km-t is egyetlen töltéssel. A magnézium ötvözetből készült váz roppant jól bírja a kiképzést, de a biztonságot nem csupán az anyaghasználat, hanem a remek fékek és a beépített világítás is szavatolják. A könnyebb tárolás és szállítás érdekében a váz összehajtható, a töltési idő pedig nagyjából 4-5 óra. Ideális társ lehet városi körutakra, munkába járáshoz. Az elektromos bicikli most 619,99 dolláros áron rendelhető, ami egészen korrekt ár a gép tudásához képest. Ha szeretnél többet tudni, vagy netán rendelni, akkor érdemes erre a linkre kattintva tájékozódni! 

Samebike LO26-BKNEW

Először is, ez a bicikli elképesztően vagányul néz ki, formaterve a legmenőbb sport kerékpárok külalakját idézi, aki fogékony ezekre a harcias mintázatokra és idomokra, biztosan örömét leli majd a bringa kinézetében. A bicikli 26 colos kerekeken gördül célja felé, és ha mi nem tervezünk részt venni a tekerésben, akkor nagyjából 30 km/óra sebességet érhetünk el, illetve egyetlen feltöltéssel olyan 35-40 km hatótávot. 150 kg-os embereket is megtűr e konstrukció a nyergében, és 4 órányi idő kell ahhoz, hogy az akkumulátor újra tele legyen, ha netán kifogyott volna a szufla. Természetesen van saját világítás, a váz összehajtható, és összesen 21 sebesség közül lehet választani hajtás közben. Sosem lesz ennél kényelmesebb és menőbb módja a melóba, vagy az iskolába járásnak. Ez az élmény 799,99 dollárért lehet a Tiéd, és nem kell mást tenned, mint erre a linkre kattintva még jobban megismerni jövendőbeli járművedet, és ha tetszik, rendelni!

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid