EU raktárról rendelhető az 500W-os motorral szerelt Samebike LO26 elektromos mountain bike

0

Ha egy nagyobb, mountain bike méretű elektromos kerékpárt keresel, ami sokban hasonlít egy normál bicajra, és még minőségi is, akkor érdemes megnézned a Samebike termékét, ami használható hagyományos módon tekeréssel, elektromos rásegítéssel, illetve tisztán elektromos módban is. A járgány most akciós áron rendelhető európai raktárról.

Azt már az elején fontos megjegyezni, hogy az Samebike LO26 bicajnak van több típusa, most egy erősebb verzióról lesz szó, ami LO26-WHFT jelzéssel fut.

Először is, ez a bicikli elképesztően vagányul néz ki, formaterve a legmenőbb sport kerékpárok külalakját idézi, aki fogékony ezekre a harcias mintázatokra és idomokra, biztosan örömét leli majd a bringa dizájnjában. A járgány 26 colos kerekeken gördül, és 500W-os motor hajtja. Ha mi nem tervezünk részt venni a tekerésben, akkor nagyjából 35 km/óra sebességet érhetünk el, illetve egyetlen feltöltéssel olyan 25-35 km hatótávot, rásegítéssel pedig 40 és 80 km között lesz a hatótáv (ezt sok tényező befolyásolja). 150 kg-os embereket is megtűr ez a konstrukció a nyergében, és 4 órányi idő kell ahhoz, hogy az akkumulátor újra tele legyen, ha netán kifogyott volna a szufla.

Az egyéb jellemzők között említést érdemel a praktikus, összehajtható kivitel, a tárcsafékek, a 21 sebességes váltó, a megfelelő világítás, az első-hátsó teleszkóp, valamint a kijelző, ami többek között kiírja az aktuális sebességet és az akku töltöttségét.

Nem sok ennél kényelmesebb és menőbb módja van a melóba, vagy az iskolába járásnak, de túrázáshoz, sportoláshoz, nagyobb távolságok megtételéhez is kiváló, és többé nem fognak gondot jelenteni az emelkedők. Ez az élmény 899,99 dollárért lehet a Tiéd európai raktárról gyors és extra költségektől mentes szállítással. A bicaj kérhető fekete és fehér színben is. Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor ezen a linken találsz további infókat, és megrendelni is itt tudod.

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid