A Samsung bejelentette a Galaxy S24 modellek “fakó” kijelzőjének javítását

0

Kérjetek és megadatik –  tartja a mondás, ennek szellemében a Samsung végre hivatalosan is bejelentette azt a frissítést, amely javítja az Élénk színmód sokak által sérelmezett “fakóságát”. A firmware még ebben a hónapban megérkezik a Galaxy S24, a Galaxy S24+ és a Galaxy S24 Ultra készülékekre, és a telepítését követően elérhetővé tesz majd egy “élénkségi csúszkát”, amelyet a Kijelző beállításokban, a Speciális menüponton belül fogunk megtalálni.

A szóban forgó menü egyébként a jelenlegi szoftverben is megtalálható, de ez a bizonyos csúszka még nincs ott. A Samsung azt állítja, hogy az alapértelmezett képernyőbeállítást természetesebbé szerették volna tenni, de egyúttal engednek a felhasználói visszajelzéseknek, így mostantól azok, akik a Super AMOLED képernyőn megjelenő tartalmakat még teltebb tónusok mellett szeretnék élvezni, tetszésük szerint feljebb tekerhetik a színek élénkségét ezzel a bizonyos csúszkával.

A Samsung említést tett a kamerafunkciók további optimalizálásáról is. A megfogalmazásuk szándékosan homályos, de a dél-koreai gyártó szerint lesznek javítások, amelyek érintik a készülékek zoom funkcióit, a portré módot, az éjszakai fotózást, illetve a hátsó kamera videókészítési képességeit, sok egyéb mellett.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid