A Samsung egyesítheti a Galaxy S és Note szériákat

0

A legfrissebb hírek szerint a Samsung egy érdekes lépésre készül, ami teljesen átalakítja majd a csúcskategóriás mobiljaik rendszerét.

Az egyik dél-koreai lap, a The Bell szerint a Samsung vezetője azon dolgozik, hogy egyesítse a Galaxy S sorozatot az S Pennel ellátott Note szériával. Ha jobban belegondolunk, akkor ez elég logikusan hangzik.

A Samsung csúcsmobiljai már nem annyira népszerűek, mint pár éve, ráadásul a Note mobilok kevés pluszt nyújtanak az adott évi Galaxy S telefonokhoz képest, az áruk viszont magasabb, és emiatt a legtöbb vásárló számára nem annyira vonzóak. Nyilvánvaló, hogy valamin változtatni kell, és úgy néz ki, hogy a gyártó a két sorozat ōsszeolvasztását találta ki.

Arról már többször olvashattunk, hogy jövőre három Galaxy S10 modell érkezik, és talán pont emiatt a döntés miatt. Lehetséges, hogy a legnagyobb kiadás S Pent is kap, így gyakorlatilag eltűnhetnek a Galaxy Note mobilok. Persze az is elképzelhető, hogy a Note név marad, csak a többi S szériás mobillal együtt debütál majd egy valamilyen “Galaxy S Note”.

Mindez persze még csak pletyka, de ha valóban így lesz, akkor a Samsung átállhat a féléves ciklusokról az egy évesre a csúcsmobilokat illetően, ami egy sokkal kényelmesebb tempó.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid