Samsung Galaxy Alpha – megindult a Lollipop frissítés

3

A hazánkban szolgáltatói kínálatban is kapható Samsung Galaxy Alpha hamarosan mindenhol Android 5.0-ra frissülhet. A SamMobile jelentése szerint a dél-koreai felhasználók már meg is kapták a Lollipopot, amelyet Over The Air letöltés, vagy a Kies szoftver segítségével telepíthetnek telefonjukra.

A szépséges dizájnnal és prémium kivitelezéssel rendelkező készülék elsősorban a kompaktabb masinákra vágyóknak lehet remek választás, és most már az aktuális szoftver megléte miatt sem kell aggódnia a jelenlegi vagy jövendőbeli tulajdonosoknak.

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha

A hír forrása szerint a frissítés hamarosan még több régióban elérhetővé válhat, remélhetőleg hozzánk is megérkezik a közeljövőben. Az új szoftver elsősorban teljesítménybeli és stabilitási javításokat tartalmaz, de az üzemidőre is kedvező hatást gyakorol majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid