Itt a legújabb lista a Samsung Android 8.0-ra frissülő készülékeiről

7

Kiszivárgott egy újabb lista azokról a Samsung mobilokról és tabletekről, amelyek megkapják az Android 8.0 Oreo szoftvert, és érdekes módon olyan készülékek is szerepelnek rajta, amik a korábbi hírek szerint már nem frissülnek tovább.

Szériák szerint csoportosítva láthatjuk, hogy mely Samsung eszközök kaphatják meg az Android 8.0-t. Állítólag az S8 és S7 modellek mellett az S6 készülékek is frissülni fognak, annak ellenére, hogy már több, mint 2 évesek. Hasonló a helyzet a Note szériánál is, hiszen a Note 8 és Note 7 (FE) mellett a Note 5 is szerepel a listán. Ha ez igaz, akkor a Samsung meghosszabbította a csúcsmobiljai támogatását, ami remek hír lenne!

A Galaxy A (2018) szériát még nem mutatta be a gyártó, de valószínűleg ezek a mobilok még Nougattal érkeznek, és valamikor a jövő év folyamán frissülnek Oreóra.

Látható, hogy egész sok Samsung mobil és tablet kapja meg az új rendszert, de a korábbi híreknek megfelelően az A3 (2016), az A5 (2016), illetve az J5 (2016) sem frissül már tovább, annak ellenére, hogy ezek igen népszerű készülékek, többek között hazánkban is.

Frissítés: többen jelezték, hogy valamiért a J5 (2017) és J7 (2017) lemaradt a listáról, pedig szinte biztosan frissülnek, hiszen Android Nougattal jelentek meg.

A lista persze nem hivatalos, de a forrása egy ismert kiszivárogtató, tehát lehetséges, hogy valóban ezeket a modelleket fogja frissíteni a gyártó.

via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid