Felbukkant a BlackBerry KEYone utódja

0

A GeekBench nevű szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában a minap feltűnt egy új készülék, ami a QUALCOMM BBF100-1 modellszámon fut, és korábbi mobilok modellszámaival összevetve nagy valószínűséggel a BlackBerry KEYone utóda lehet. Ha ez így számodra nem jelent semmit, akkor eláruljuk, hogy egy fizikai billentyűzettel ellátott felső-középkategóriás, Android rendszert futtató okostelefonról lehet szó. 

Az egyelőre tehát csupán modellszámmal jelölt készülék belsejében egy Qualcomm Snapdragon 660 chipset végzi a számításokat, ami egy masszív felső-középkategóriás lapka, rendszermemóriából pedig 6 GB-ot kapott a kérdéses szerkezet. Az alábbi képen megtekinthetőek a teszt során szerzett eredmények, illetve az is kiolvasható, hogy Android 8.0 fut a készüléken.

Mivel a BlackBerry KEYone elég jól sikerül, nyilvánvalóan érdekes lenne látni egy hasonló készüléket, ami továbbviszi az előd koncepcióját. Kíváncsian várjuk, hogy a kanadai BlackBerry és a TCL mivel rukkol elő, mennyire lesz sikeres a “KEYtwo”. Egyébként a korábbi értesülésekből úgy tudjuk, hogy egy fizikai gombokkal rendelkező klaviatúra, valamint egy 1680×1080 képpont felbontású érintőképernyő mindenképp szerepel majd a hardveres komponensek listáján.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid