Samsung Galaxy Note 4 kiszivárgott hírek

1

A Galaxy S5-ről már mindent tudunk és hamarosan kapható is lesz, így lassan minden figyelem a Samsung következő nagy dobására, a Galaxy Note 4-re irányul. Pár dolog már ki is derült az új készülékről, ezeket vesszük most sorra.

A pontos kijelzőméretet még nem lehet tudni, de az első kiszivárgott pletykák szerint szinte biztos a 2K-s (QHD) kijelző. Ez 2560×1440 képpontot jelent, ami már most sem lenne egyedülálló, de jelenleg ez képviseli az abszolút csúcsot a mobiloknál. A méret egyébként 5.7 és 5.9 col között a legvalószínűbb, a gyönyörű Super AMOLED panel pedig szinte biztos.

Biztosra vehető az is, hogy víz- és porálló lesz a Note 4, hasolnlóan a Galaxy S5-höz. Ez utóbbi IP67-es tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben porálló, és mérsékelten vízálló a készülék. A Galaxy Note 4 lenne egyébként az első a szériából, ami megkapja ezt az extrát.

note-4

Sokan tartják valószínűnek a 64-bites processzort is, amit jó eséllyel az Android is támogatni fog, mire a Note 4 megjelenik. Ha már Androidról van szó, akkor meg kell említeni, hogy 4.4-nél már újabb verziót fog kapni a készülék. Azt még nem tudjuk, hogy milyen számozást követ majd a nyáron érkező új Android, legvalószínűbb az 5.0, de a 4.5 is elképzelhető.

A bemutató az IFA 2014 kiállításon várható szeptemberben, azaz nagyjából fél év múlva. Addig is biztosan el leszünk látva bőven hírekkel és pletykákkal a Samsung Galaxy Note 4-ről, és ha követitek a Napidroid-ot, akkor nem maradtok majd le semmiről! :)

PhoneArena, eredeti forrás, főkép

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid