Samsung Galaxy Note Edge – hamarosan megjelenik, itt az első reklám!

0

A tavalyi Galaxy Round után a Samsung erre az évre is tartogatott egy hajlított kijelzős újdonságot, amit szeptember elején be is mutattak Galaxy Note Edge néven.

Az új modell igazán különleges lett, hiszen a kijelzője az egyik oldalon lehajlik a készülék szélére, amivel egy plusz értékes felületet nyerünk. Itt megjelenhetnek például a különböző értesítések, vagy videózásnál ide kerülhetnek a navigációs gombok. Persze ennél sokkal több mindenre jó ez a kis terület, mint ahogy azt korábbi cikkünkben össze is foglaltuk.

note-edge-reklam-japan

A Note Edge-et hatalmas érdeklődés övezi, ezért sokan csalódtak, amikor kiderült, hogy maga a gyártó is csak egy koncepciótelefonként tekint rá, és limitált darabszámban kerül majd forgalomba. Persze így is 1 millió ilyen készülék leszállítását tervezi a Samsung az év végéig.

note-edge-reklam-japan-2

Korábban azt gondolhattuk, hogy először Dél-Koreában jelenik majd meg az Edge, de most úgy néz ki, hogy Japánban hamarabb kerülhet a boltok polcaira. Az előrendelés már megindult, és valószínűleg a hónap vége előtt megkezdik a tényleges kiszállítást. Ehhez kapcsolódik a fenti reklám is, amiből ugyan egy szót sem értünk, de a lényeg úgyis maga a készülék.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid