Samsung Galaxy S5-re neveznek át egy repteret!

0

Átnevezik az Egyesült Királyság legforgalmasabb repülőtéri részlegét, a Heathrow-i 5-ös terminált, és az új név nem más lesz, mint a “Terminal Samsung Galaxy S5”.

Ez nem vicc, tényleg a legújabb Samsung csúcsmobil nevét viseli majd a létesítményt, persze csak a legújabb marketingkampány idejére. Mindenhol az új nevet fogják használni, megváltoztatják az összes feliratot, és a 172 digitális kijelzőtáblán is a “Terminal Samsung Galaxy S5” kiírás lesz látható. Ehhez hasonló kampányra még nem igazán volt példa, de a Samsung tudja, hogy hogy kell magára felhívni a figyelmet.

terminal5

Eredeti felirat, amit hamarosan lecserélnek

A Galaxy S5-öt egyébként ki is próbálhatják az érdeklődők az egyik terminálbeli boltban, és akár meg is vehető itt a csúcskészülék. Persze nem az itteni eladások miatt fognak megugrani az eladási mutatók, de egy ekkora méretű akció során milliók találkozhatnak a készülék nevével, ami azért elég hatásos lehet.

Korábban egyébként már más vállalatok, például a Nokia is reklámozott az 5-ös terminálban, de ezek inkább csak a hagyományos módon történtek, azaz hatalmas reklámokat helyeztek ki az emberek szeme elé.

The Verge

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid