LG G3 bemutató május 27-én!

1

Nemsokára bemutatják az LG G3-at, ezért úgy döntöttünk, hogy összefoglaljuk, amit eddig tudni lehet az egyik legjobban várt csúcsmobilról!

Kövesd élőben az eseményt itt: http://www.lg.com/global/g3/index.html

Rengeteg pletyka és híresztelés volt mostanában a készülékről, de azért van pár olyan pont, ami szinte biztosnak mondható. Az egyik ilyen a hatalmas 5.5 colos kijelző, és a 2K (2560×1440) felbontás.  Elég sok hivatalos kép is kiszivárgott már, ezért a külső megjelenés is lelepleződött, és itt az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell említeni, az az ultravékony káva. Ilyet eddig még csak az LG isai FL készüléken láthattunk, amit egyébként a G3 japán verziójának is nevezhetünk.

g3 angles

Jól látszik, hogy megmaradtak a hátsó gombok, a készülék két oldalán tehát nem lesz semmi. A ház egyébként valószínűleg valamilyen minőségi anyagból lehet, tehát nem egyszerű műanyag. Emellett számíthatunk IP67-es tanúsítványra is, ami nagymértékű víz- és porállóságot jelent.

A hardver még eléggé kérdéses, és eddig nagyon eltérő hírek voltak ezzel kapcsolatban. A legvalószínűbb a Snapdragon 801-es, vagy a 805-ös chipset, de most még nem mernénk fogadni egyikre sem. Legutóbb arról írtunk, hogy inkább az erősebb 805-ös lesz benne, de van aki szerint inkább az előbbi hajtja majd a készüléket. A RAM kérdése hasonlóan homályos, mivel legtöbbször 3GB-ot említenek, de 2GB-ról is volt már kiszivárgott információ.

lg g3 white

Ilyen lesz az LG G3!

A kamera biztosan nagyon komoly lesz, mivel egy 13 megapixeles Sony IMX124 Exmor RS szenzort kapunk, amihez optikai képstabilizátor (OIS+) társul. A kiszivárgott képeken a dupla villanó is kivehető, illetve a kamera másik oldalán van egy valamilyen szenzor, ami jó eséllyel szintén a kamerához kapcsolódik. A legutóbbi hírek szerint ez egyébként egy lézeres távolság mérő lehet, ami az autofókuszt segíti majd.

A bemutató tehát május 27-én lesz, és egyszerre 6 városban is megtartják az eseményt (San Francisco, New York, London, Isztanbul, Szöul és Szingapúr). Az korábbi híreket itt olvashatod az LG G3-ról!

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid