Samsung Galaxy S6 Edge kiegészítők – Biztonság és kényelem a középpontban

0

Az alábbi 3 kiegészítőben egy dolog közös. Készüléked biztonságát szolgálják, tartózkodj akár otthon, az irodában vagy az autód utasterében. Ráadásul extra kényelmi funkcióiknak köszönhetően egyszerűbbé teszik mindennapjaid. Bátran kijelenthető, az alábbi Galaxy S6 Edge kiegészítők minden tulajdonos számára tökéletes darabok.

Az iratok és a készülék egy helyen, biztonságban

Az elegáns műbőrből készült Galaxy S6 Edge tok egy praktikus irattartó zsebbel van ellátva, melynek köszönhetően a személyigazolványod, bankkártyád és bérleted ezentúl sosem hagyod otthon. Ha kaptál már büntetést azért, mert az érvényes bérleted az előszobában felejtetted, tudod, miről beszélek.

galaxy-s6-edge-Back_black

A telefon ráadásul egy masszív, ütésálló belső tokba fekszik bele, mely megóvja annak sarkait az esetleges ütődésektől, horzsolásoktól. Emellett a kisebb ejtések során keletkező rezgési energiák egy részét is elnyeli, így minimálisra csökkenti a készüléktörés esélyét.

galaxy-s6-edge-Front_black

Pontos, precíz kivágásai lehetővé teszik, hogy a hangszórók által közvetített hangot ne zárja el, illetve ne torzítsa el semmi. Ugyanez igaz ráadásul a kamera menti kivágásra is. A tokot nem szükséges levenni egy-egy fotó elkészítésekor, hiszen a kamera körül elhelyezkedő védőréteg nem lóg bele a lencsébe és nem zavarja a beáramló fényt. Tehát továbbra is kiváló minőségű képeket készíthetsz az eszközöddel. Az elegáns műbőr Galaxy S6 Edge tok fedőlapjának belső részén elhelyezkedő Home gomb domborulat pedig azt zárja ki, hogy a zsebedben esetleg benyomódjon a készülék Home gombja, és tudtodon kívül tárcsázd például a segélykérőt.

galaxy-s6-edge-Front-Open_black

A kinyitható Samsung Galaxy S6 Edge tokkal gyerekjáték a készülék kezelése. Nem kell ugyanis külön feloldanod a képernyőt. Egyszerűen felnyitod a tokot és a kijelző máris aktív. Ha pedig lecsukod a tokot, a készülék kijelzője automatikusan lezárul. Ez a kényelmi funkció mellett az akkumulátor kímélése szempontjából is rendkívül fontos.

galaxy-s6-edge-Dynamic_black

A kiegészítő ráadásul pont annyira elegáns, hogy akár egy üzleti vacsorán is megjelenhetsz vele, de nem annyira hivatalos, hogy a szűk baráti körödnek szemet szúrjon. Egyszerűen sokoldalú. Visszafogottan elegáns.

A kiegészítőt 9.990 Ft-os áron megvásárolhatod a Smart Clinic webshop felületén.

Karc- és ütésálló védelem hajlított kijelzőre is

A Samsung hajlított kijelzős csúcsmobiljának megjelenésekor kevesen foglalkoztak az azóta egyre több fórumon felbukkanó kérdéssel, miszerint hogyan óvható meg a hajlított kijelző széle az esetleges sérülésektől? A válasz egyszerű:

galaxy-s6-edge-spigen-curved-crystal

A Galaxy S6 Edge hajlított kijelzővédő tökéletesen illeszkedik az eszköz lekerekített formájához. Így egyaránt védelmet biztosít a kijelződ számára karcolásoktól és ütődésektől. A pontos illeszkedésnek köszönhetően pedig a különböző szennyeződések sem jutnak a kijelzővédő alá. Az tehát nem maszatolódik és nem karcolódik. Mindig tiszta, tűéles képet ad.

curved-crystal-galaxy-s6-edge-hajlitott-kijelzovedo_56fea8e50de28

Bár a Galaxy S6 Edge kijelző csere térítési költsége, illetve a kijelzővédő árak változhatnak, általánosságban igaz az állítás, miszerint a javítási költség a védőréteg árának tízszeresét – olykor húszszorosát is elérheti, a kijelző csere pedig macerás, időigényes művelet. Ezzel ellentétben a sérült, összetört kijelzővédő egyszerűen eltávolítható a készülék felületéről, majd a helyére egy új helyezhető fel. Nem szükséges több ismeretlenes egyenleteket megoldanunk, hogy kiszámoljuk, mennyivel kifizetődőbb a Galaxy S6 Edge kijelző védelméről gondoskodni, mint az alkatrész cseréjét finanszírozni.

Ráadásul attól sem kell tartanod, hogy a megvásárolt kijelzővédőt rosszul helyezed fel az eszközre, ugyanis a Smart Clinic üzleteiben minden ott vásárolt darabot (ingyenesen) felhelyeznek a készülékedre.

A karc- és ütésálló, hajlított Galaxy S6 Edge kijelzővédőt mindössze 4.990 Ft-ért vásárolhatod meg a Smart Clinic webáruházában. A kijelző csere ára jelenleg 79.990 Ft. Jól számolsz, egyetlen kijelző csere árából 16 kijelzővédőt vásárolhatsz. Előre gondolkodni kifizetődő.

Kényelmes felhelyezés, biztonságos tárolás

Útban munkába vagy hétvégi autózások során a készüléked használod GPS eszközként? Remekül teszed, hiszed a folyamatosan frissülő GPS alkalmazások, mint pl. a Waze, a Google Maps és az iGO olyan extrákat nyújtanak, amilyeneket a legtöbb GPS eszköz nem. Például valós idejű útinfókat. Ahhoz azonban, hogy a készüléket kényelmesen és biztonságosan használhasd az utastérben is, szükséged van egy stabil, praktikus, kis helyet foglaló Samsung Galaxy S6 Edge autóstartóra.

Vásárolhatsz különféle csipeszes tartókat. Ezek garantáltan stabil tartást biztosítanak a készüléknek, viszont sokan tartanak attól, hogy a csipeszek megkarcolják a telefon széleit. Ráadásul a mobil behelyezése és kivétele sok esetben macerás is. A megoldás: a mágneses Galaxy S6 Edge autóstartó.

galaxy-s6-edge-spigen-magnetic

Beülsz, bekötöd az öved, egyetlen mozdulattal felrakod a telefonod a tartóra és gyújtást adsz. (A művelet gyorsabban elvégezhető, mint ahogyan ezt a mondatot leírtam). Abban pedig egészen biztos lehetsz, hogy a mágneses autóstartó nem tesz kárt a készülékedben. Majd ha megérkeztél a célállomáshoz, egyszerűen lekapod a tartóról a készüléked, zsebre vágod és mielőtt ez realizálódott volna benned, már be is zártad az autód.

A működési elv egyszerű. A kiegészítő csomagolásában találsz egy vékony, mágneses körlapot, melyet rögzítesz a készüléked hátlapjára – vagy a hátlap és a tok közé, – majd a telefont ráhelyezed az autóstartóra. Ennyi az egész.

A mágneses Galaxy S6 Edge autóstartó mindössze 6.990 Ft-ért vásárolható meg a Smart Clinic webshop felületén.

Amennyiben a felsoroltak között nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb Galaxy S6 Edge kiegészítőt, látogass el a Smart Clinic webáruházába, hogy a teljes terméklistát elérd.

*Az árak a cikk megírásának idejére vonatkoznak. A webáruházban feltüntetett árak esetleg eltérhetnek a cikkben leírtaktól, amennyiben az aktualitását veszti.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid