Íme a Meizu első okosórája

0

A Meizu bejelentette első okosóráját, a Meizu Mix-et, vagyis jobban mondva a megvalósításához szükséges közösségi finanszírozásra épülő projektet. A viselhető kütyüre a Taobao oldalán fognak gyűjteni, és bár a szerkezet kijelzője analóg lesz, azért akadnak bőséggel csábító tulajdonságai. 

A Meizu Mix nem csak holmi aktivitásmérő, hanem számos “okos funkcióval” is rendelkezni fog. Az órán található egy értesítési LED, és rezgőmotorral is bír, nehogy lemaradjunk a fontosabb eseményekről. Az okostelefonnal Bluetooth-on keresztül kapcsolódik, a beépített 270 milliamperórás akkumulátora állítólag 240 napig is kibírja egy feltöltéssel.

meizu mix

Az óra belsejében svájci mechanizmus található, amit egy acélburkolat oltalmaz, miközben a kijelzőt zafírüveg védi. A masina elérhető lesz fekete és ezüst színekben, de ami a szíjakat illeti, nagyobb lesz a választék. Kérhetjük az apróságot farmer, bőr, illetve acélszíjjal egyaránt.

meizu mixx

Ha minden rendben megy, és a projekt megszerzi a megvalósításhoz szükséges pénzmennyiséget – ami egyébként 75 420 dollár -, akkor az órát októberben kezdik kiszállítani a jövendőbeli tulajdonosokhoz. A farmerszíjas változat kb. 150, a bőrszíjas verzió 195, míg az acélszíjas kiszerelés 225 dollárt fog várhatóan kóstálni, természetesen kínai valutából átszámítva.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid