Samsung Galaxy S8 bemutató videó

0

A Samsung tegnap bemutatta az új Galaxy S8 modelleket, amelyek elég futurisztikusan néznek ki a szinte káva nélküli hajlított kijelzővel. A sajtóképek után most nézzünk meg egy valódi bemutató videót!

Az alábbi bemutatót az egyik legismertebb techvideós, MKBHD készítette, és szinte minden benne van, amit a Galaxy S8 modellekről tudni érdemes. Ami pedig a legfontosabb, hogy végre működés közben is megnézhetjük a készülékeket:

Ahogy a videóban is elhangzik, a Samsung idén a dizájnt helyezte a középpontba, és a legnagyobb újítás kétségkívül a hosszított, lekerekített, hajlított, szinte káva nélküli megjelenítő, ami Infinity Display néven fut. Ezen kívül akad még jó pár érdekes/hasznos újítás, de például a hátlapi kamera papíron ugyanaz, mint ami az S7 modellekben is volt, az aksik nem lettek nagyobbak, és az új hardver előnye is inkább csak a tesztprogramokban mutatkozik majd meg, a mindennapi használat során aligha. Persze ahhoz kétség sem fér, hogy egy valódi 2017-es csúcsmobil lett a Galaxy S8, ez lesz az év egyik slágertelefonja, de azért rendesen meg is kérik az árát.

forrás: MKBHD

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid