Samsung Galaxy Tab E – új, megfizethető árú tablet érkezett

0

A közelmúltban a pletykák folyamatos szereplője volt a Samsung 9.6 hüvelykes tabletje, a Galaxy Tab E, amelyet végre hivatalosan is felfedtek a dél-koreai gyártó honlapján. A készülék a megfizethető táblagépek sorát gazdagítja, és egyelőre csak a tajvani piac számára lesz elérhető.

A kütyü specifikációit szemlélve persze nem kevés esély van arra, hogy másutt is értékesítésre bocsátják a Tab E-t, hiszen potenciális vétel lehet azok számára, akik egy jól használható, középkategóriás szerkezetre vágynak. A tablet kijelzője a már említett 9.6 hüvelykes képátlóval rendelkezik, amelyen 1280×800 pixel sorakozik, a burkolat alatt pedig egy négymagos, 1.3 GHz-re skálázott processzor ketyeg. A rendszermemória mérete 1.5 GB, a belső tárhely 8 GB-os, és utóbbinál van lehetőség utólagos bővítésre is.

Samsung Galaxy Tab E

Fényképeket készíteni az előlapi 2 megapixeles, illetve a hátlapon található 5 megapixeles kamerákkal lesz lehetőségünk, tehetjük ezt addig, míg az 5000 mAh-s akkumulátor bírja szusszal. A tableten Lollipop helyett érdekes módon 4.4 KitKat fut, és egyelőre csak Wi-Fis modell létezik, persze később ez még változhat.

Samsung Galaxy Tab E

A Galaxy Tab E 490 grammot nyom a mérlegen és 8.5 mm vastag, ami egészen jónak számít ebben a kategóriában. A tajvaniak 226 dollárnak megfelelő áron vehetik meg a készüléket a hónap végétől kezdődően. Ha netán a nemzetközi piacra is kijutna a termék, egy 199-249 dolláros ár tűnik majd reálisnak a Samsung új táblagépéért.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid