A Samsung Galaxy Tab S8 Ultra együtt érkezhet a Galaxy S22 mobilokkal

0

Tagadhatatlanul a legfontosabb soron következő Samsunggal kapcsolatos történést az augusztus 11-re időzített Unpacked esemény, amelyen hajlítható készülékek debütálására számíthatunk. Egyelőre úgy látszik, hogy a flexibilis képernyővel rendelkező okostelefonok nem valódi ellenfelei a táblagépeknek, és most egy megbízható internetes szivárogtatónak köszönhetően megtudhatunk néhány érdekességet a gyártó prémium tableteiről, vagyis a Galaxy Tab S8 modellekről, amelyek között az Ultra variáns fogja vinni a prímet.

Friss értesülések szerint a Samsung következő csúcskategóriás táblagép szériája, vagyis a Galaxy Tab S8 már egy Ultra kiadást is magában foglal majd, a készülék az SM-X906x modellszámot viselheti. Ice Universe szerint a Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Android 12 operációs rendszert futtathat One UI 4.0 felhasználói felülettel kiegészítve, a mobilitásáért pedig egy 11 500 mAh kapacitású akkumulátor fog felelni. A Galaxy Tab S8+ sem lesz egy utolsó ajánlat Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlettel és 10 090 mAh aksival, a tablet az SM-X806x modellszámot kaphatja.

Korábbi értesülések alapján arra számítunk, hogy a Samsung Galaxy Tab S8 sorozat három különböző modellből fog állni. A Galaxy Tab S8 11 colos LCD kijelzővel büszkélkedhet, ami támogatja a 120 Hz-es képfrissítési rátát, burkolata alatt pedig egy 8000 mAh-s aksi rejti majd a működéshez szükséges kakaót. A Samsung Galaxy Tab S8+ képernyője 12,4 hüvelykes lesz, ez már egy OLED konstrukció, szintén 120 Hz-es képfrissítéssel. Az Ultra variáns viszont a tartalomfogyasztók és a digitális nomádok álma lehet a 14,6 colos képátlójával, illetve a vélhetően maximumra húzott többi hardveres jellemzőjével.

Egyelőre ezeket az értesüléseket kezeljétek fenntartásokkal, még akkor is, ha Ice Universe általában megbízható jóslatokkal szokott szolgálni. A bennfentes szerint egy darabig még várni kell a Samsung Galaxy Tab S8 modellek érkezésére, azok ugyanis valamikor a következő év első negyedében, a Galaxy S22 telefonokkal együtt kerülhetnek bemutatásra.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid