Samsung Gear S4 – Új helyre kerülhet az akkumulátor

1

A dél-koreai gyártó az egyik legmeghatározóbb szereplő a viselhető eszközök piacán, melyet folyamatos innovatív fejlesztésekkel kíván megtartani. A most közzétett tanulmány szerint a következő csúcskategóriás okosórában még az akkumulátor sem a megszokott helyen lesz.

A hordozható eszközök egyik nagy hátránya, hogy méretük miatt elég kis kapacitású akkumulátor fér el bennük. A Samsung szabadalmi bejegyzése szerint a jövőben az óra szíjába építenék be az aksit, ezzel elérve, hogy jobb legyen az üzemidő, és az eszközben több hely maradjon egyéb szenzoroknak. A dolog érdekessége, hogy nagyon vékony és rugalmas akkumulátort kell a szíjba integrálni, hogy az továbbra se legyenek túl vastag. Az új megoldás miatt a szíj anyaga nem fog változni, továbbra is bőr, gumi vagy polimer közül lehet majd választani.

A Samsung szerint a felszabadult helyre lehetne kamerát, ujjlenyomat-olvasót, fény- és közelségérzékelőt, valamint még jobb pulzusmérőt építeni.

A második érdekesség a tekerő gyűrűt érinti, melynek az oldalára is kijelző kerül, ezen információk és különböző menüpontok jelenhetnek meg.

Kíváncsian várjuk, hogy ezekből az újításokból mikor és mennyi fog megvalósulni, de elképzelhető, hogy egy párat már a Gear S4-gyel megkapunk.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid