Ekkor jöhetnek az új Sony csúcsmoilok

0

A Sony nemrég leplezett le három úgy készüléket, de ezek egyike sem csúcskategóriás. Az igazi nagyágyúkra még várni kell, ám szerencsére már nem olyan sokat.

Eddig is sejtettük, de a friss hírek megerősítik, hogy a Sony a február végi MWC expón leplezi le az új zászlóshajóit. Állítólag három új készülék is jön, tehát nem aprózzák el a dolgot.

A forrás szerint a mobilok XZ1 Premium, XZ1 Plus és XZ1s neveken kerülnek majd forgalomba, de az sem kizárt, hogy már XZ2 lesz a nevükben, hiszen nemrég mutatkoztak be az XA2 modellek.

Az állítólagos Premium és Plus variáns Snapdragon 845 processzorral érkezik majd, az XZ1s pedig a tavalyi Snapdragon 835 chipsetet kaphatja meg. A két erősebb mobil már igen vékony kávájú kijelzővel rendelkezhet, megfelelve a mai trendeknek, és a Premium esetében egy 4K HDR panellel számolhatunk. Amit még érdemes megemlíteni, hogy valószínűleg mindhárom mobilnál a hátlapon lesz az ujjlenyomat-olvasó, és nem oldalt.

A többi részlet inkább csak spekuláció, ezekbe most nem mennék bele, a közeljövőben úgy is lesz még bőven kiszivárgott infó.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid