Samsung Gear Sport és IconX 2018 hivatalos ár és megjelenés

0

A Samsung már jó ideje jelen van a viselhető eszközök piacán, és nemrég újabb két termékkel bővítette a listáját. Az egyik a Gear Sport okosóra, a másik pedig a Gear IconX 2018, amely egy vezeték nélküli fülhallgató.

Gear Sport

Ez a Samsung következő sportoláshoz készített okosórája, amely a Gear S2-höz és a Gear S3-hoz hasonlóan egy kör alakú 1,2 colos megjelenítőt kapott. Az új kütyünél a tervezők nem csak a dizájnra figyeltek, hanem az eszköz strapabíró képességére is, ugyanis megkapta a katonai minősítést, ami igazolja, hogy jól bírja a megpróbáltatásokat. Az új okosóra képes lesz úszás, pulzus és aktivitás mérésére, valamint támogatja az offline Spotify-t is, ezen felül 50 méter mélységig ellenáll a víznyomásnak. Az új Gear Sport órát kék és fekete színben lehet majd megvásárolni 300 dolláros áron, amit már elő is lehet rendelni a a Samsung.com és a BestBuy.com oldalán, de csak október 27-én indul a forgalmazás.

Gear Sport (GsmArena.com)

 

Gear IconX 2018

A dél-koreai gyártó megerősítette a tavaly bemutatott IconX vezeték nélküli fülhallgató következő generációjának érkezését is. A dizájn kis mértékben változott, még könnyebb és ergonomikusabb lett, így biztonságosabb a viselése és kevésbé kell attól tartani, hogy futás közben elveszítenénk. A belső tárhely 4 GB, az akkumulátor kapacitása 82 mAh, ami nagy előrelépés az előző generációhoz képest, így 7 órányi zenelejátszás is kibír egy feltöltéssel. A fülhallgató használatához legalább Android 4.4-es rendszert használó készülék szükséges. Ez az eszköz is előrendelhető a Samsung.com oldalán 200 dolláros áron, de ez is csak október 27-én kerül a boltokba.

Gear IconX 2 (SamMobil.com)

Magyarországi megjelenésről és árról egyelőre nincs információ, de arra számítani lehet, hogy valamivel drágábbak lesznek, mint a nemzetközi piacokon.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid