A Samsung keményen beszólt az Apple-rajongóknak egy vicces videóval

23

A Samsung kiadott egy friss, mindössze egy perces videót, amelyben beolvas az Apple-nek, a cég rajongóinak, és úgy kompletten az összes eddigi iPhone-nak!

A videó tulajdonképpen egy Note 8 reklám, és a Growing up, vagyis “felnőtté válás” címet viseli. Egy iPhone-rajongó útját kísérhetjük benne nyomon, aki mindig sorban állt, hogy megvehesse az egyre újabb modelleket, de valahogy sosem volt igazán elégedett, hiszen olyan dolgokról kellett lemondania, amelyek már évekkel korábban megjelentek más mobilokban.

Szűkre szabott, nem bővíthető tárhely, kisméretű kijelző és a vízállóság hiánya volt jellemző sokáig az iPhone-okra, utána pedig a jack csatlakozóról kellett lemondani a hősünknek, pedig mindig szorgosan beállt a sorba, hogy az elsők között vehesse meg az új kiadást.

Végül felnő a főszereplő, és vásárol egy Galaxy Note 8-at, amivel már nem kell kompromisszumokat kötnie. Különösen vicces az utolsó jelenet, amikor a korábbi iPhone-rajongó elsétál az iPhone X-ért sorban álló tömeg mellett, és feltűnik egy olyan személy is, akinek a frizurája meglehetősen hasonlít a legújabb Apple-mobil fenti kivágására.

forrás: Samsung (YouTube), via Techlabor

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid