A Samsung megszüntette a 128 GB-os S6 és S6 Edge forgalmazását Indiában

0

Ha valaki egy S6-ot vagy S6 Edge-et szeretne vásárolni a Samsung indiai oldalán, meglepő módon csak kétféle tárhely opció közül választhat, ugyanis a 128 GB-os verziók már nem rendelhetőek.

A dél-koreai gyártó idei zászlóshajói, az S6, illetve lekerített kijelzőjű variánsa, az S6 Edge a mostani trendeknek megfelelően nem kapott bővíthető belső tárhelyet, ezért a felhasználónak a telefon megvásárlása előtt kell eldöntenie, hogy az elérhető három variáns közül melyik áll hozzá a legközelebb. A lehetőségek között a telefonok 32, 64, illetve 128 GB-os változatai szerepeltek. Az egyetlen probléma az, hogy a sima S6 legkisebb tárhellyel szerelt kiadása is több, mint kétszázezer forintba kerül itthon kártyafüggetlenül, ezzel az egyik legdrágább Androidos telefonról beszélünk vele kapcsolatban. Az Edge 128 GB-os verziója már háromszázezer forintnál is drágább, és el kell ismernünk, hogy kevés felhasználónak van szüksége ilyen nagyméretű belső tárhelyre (hát még egy ilyen magas árcédulára).

S6 128GB India

Úgy tűnik, hogy a Samsung is rájött erre (valószínűleg az eladási adatokat látva), ezért az egyik legnagyobb piacon, az indiain már meg is szüntette ezen variánsok forgalmazását, azaz már csak a 32 vagy 64 GB-os verziók elérhetőek.

Azért azt meg kell említeni, hogy ez csak a közvetlenül a gyártó által forgalmazott S6-ra és S6 Edge-re vonatkozik, egyéb boltokban ott is beszerezhetőek a 128 GB-os változatok.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid