Megérkezett a filléres Huawei Honor 4A

0

Mint ahogyan arra számítani lehetett, a Huawei tartott egy sajtótájékoztatót Kínában, melynek keretein belül bemutatta a Honor 4A-t. A készülék a Honor almárka egy belépőszintű modellje, így az árképzése is ennek megfelelő. 

Átfutva a specifikációkat, a következő jellemzőkkel találjuk szemben magunkat: 5 hüvelykes, HD felbontású kijelző, 8 megapixeles hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamera, 8 GB-os belső tárhely, dual SIM támogatás, valamint 2200 mAh-s akkumulátor gyorstöltési lehetőséggel. A számítási feladatok felelőséről sem szabad megfeledkezni, ami jelen esetben egy Qualcomm Snapdragon 210-es lapka, négy darab 1.1 GHz-es processzormaggal.

Honor 4A b

A rendszerműködést megtámogatandó még 2 GB RAM (!) is bekerült a burkolat alá, ami biztosan jó szolgálatot tesz majd az Android 5.1 Lollipop futtatásakor. Utóbbihoz természetesen jár a gyártó saját, kissé az iOS-re hajazó felhasználói felülete is, amely az Emotion UI névre hallgat, ebből a 3.1-es verziót kapja meg a készülék.

Honor 4A

A mobilból vásárolhatunk 3G hálózatokat támogató változatot, átszámítva 96 dolláros áron, de létezik két LTE-képes variáns is, amelyek 112 dollárért lesznek majd kaphatók. Ezekkel a specifikációkkal és árakkal a Honor 4A remek konkurenciája lehet a Xiaomi Redmi modelleknek. Kínán kívüli forgalmazásról még nem tudunk, de nagyon valószínű, hogy hazánkba is eljut majd a készülék.

GMSArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid