A Samsung odaszúrt a Huaweinek a Google-appok hiánya miatt

0

A Huawei elég komoly bajban van, hiszen az USA tiltásainak következtében kénytelen Google-szolgáltatások nélkül kiadni az új Mate 30 mobilokat, és emiatt még az európai megjelenés is bizonytalan. A Samsung pedig kapott az alkalmon, és odaszúrt a konkurenciának.

Amíg tartott a Mate 30 mobilok bemutatója, a Samsung küldött egy spanyol nyelvű hírlevelet a latin-amerikai feliratkozóinak a következő címmel: “Élvezd a Google frissítéseit, appjait és szolgáltatásait“. A Huawei neve nyilván nem került konkrétan említésre, de egyértelmű, hogy ez egy fricska a Samsung részéről. A csatolt képen látszik is, hogy a Note 10 képernyője tele van Google-alkalmazások ikonjaival.

A levélben arról is szó esik, hogy a Note 10 most a legjobb androidos telefon, és aki ilyen készüléket vesz, az négy hónap ingyen YouTube Prémium előfizetést kap.

Ez nem éppen korrekt módja a promóciónak, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Huawei is rendesen kiosztotta a konkurenciát a Mate 30 széria bemutatóján. Sokszor előkerültek az Apple és a Samsung mobiljai, és mondanunk sem kell, hogy nem túl jó színben feltüntetve.

Via GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid