Szokatlan dizájnnal jön a Xiaomi Mi MIX Alpha

0

A Xiaomi hamarosan tart egy nagyszabású eseményt, amelyen bemutatásra kerül többek között a Mi 9 Pro 5G, illetve egy új Mi MIX telefon is. Most utóbbiról érkeztek érdekes infók, ráadásul egyenesen a gyártótól.

A bemutató közeledtével a Xiaomi megosztott néhány előzetes posztert az új Mi MIX mobilhoz, amely Xiaomi Mi MIX Alpha néven fut. Az nem derült ki, hogy lesz-e külön Mi MIX 4, vagy ez az a készülék, csak más nevet kapott. Az alábbi kép mindenesetre megmutat egy kicsit a telefonból.

Egy polcon látható az újdonság néhány könyv között, és egyértelműen nem a szokásos Mi MIX kialakítással van dolgunk. Nekünk elsőre úgy tűnt, hogy ez egy hajlítható mobil lehet, de a vállalat vezetője elárulta, hogy nem erről van szó, hanem egy másfajta, különleges kialakítással készülnek. Talán egy “vízesés” kijelzővel ellátott készülék lehet majd a Mi MIX Alpha, vagyis két oldalt nagymértékben hajlított lesz a képernyő, de a kép alapján nem olyannak tűnik, mint a Huawei Mate 30 Pro vagy a Vivo NEX 3. Egyelőre pontosabbat nem tudunk, de az biztos, hogy egy meglehetősen szokatlan dizájnnal készül a Xiaomi.

Érkeztek egyébként további plakátok is, ezek 5G támogatásról és 100%-os, vagy ennél is nagyobb kijelző/előlap arányról szólnak. Utóbbi a hajlított megoldás révén valósulhat meg, hiszen oldalt extra képernyőfelületet kapunk, ami ellensúlyozza a minimális kávát.

A bemutató szeptember 24-én lesz, vagyis már csak párat kell aludni a nagy leleplezésig.

Frissítés: érkezett egy újabb kép, amelyen jobban látszik, hogy milyen lesz az új Mi MIX telefon. Hogy tetszik?

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid