A Samsung videón mutatja meg, hogyan kell óvatosan bánni a Galaxy Folddal

0

A Galaxy Fold egy kényes telefon, ezt a Samsung is elismeri, ezért kiadott hozzá egy videót, amelyben felhívja a figyelmet a körültekintő, óvatos használatra. Érdemes megnézni akkor is, ha nem akarod megvenni a méregdrága hajlítható telefont, jókat lehet derülni a gyártó elvárásain.

A Samsung Galaxy Fold tulajdonképpen egy mobil, ami széthajtva tabletté alakul, és elég komoly fejlesztések voltak szükségesek a megvalósításához, de még messze nem tökéletes. Ott van mindjárt a flexibilis kijelző, ami üveg helyett polimerből készült, így jóval sérülékenyebb, mint más telefonok esetében. A Samsung alkalmazott egy védőréteget, így plusz fólia már nem szükséges, viszont vigyázni kell rá, hogy finoman érintsük meg, ne nyomjuk túl erősen, mert kárt tehetünk benne akár az ujjunkkal is. Hasonlóképpen vigyázni kell a különféle tárgyakkal is (kulcs, bankkártya, fémpénz), hogy ezek ne érintkezzenek a megjelenítővel.

A portól és víztől szintén távol kell tartani a mobilt, ezek szintén kárt tehetnek benne. Bár a Samsung az új verziónál már igyekezett jobban lezárni a réseket, extra védősapkákat alkalmaztak alul és felül a hajlításnál, azért egy kis hézag így is maradt, ahol bejuthat a szennyeződés, így erre különösen ügyelni kell.

A videó szinte már vicces, kicsit az Apple “rosszul használod” magyarázataira emlékeztet, amikor előjön valami hiba, de ne felejtsük el, hogy a Galaxy Fold valóban egy úttörő mobil, nem sok hozzá hasonló van, és el kell fogadni, hogy extra figyelmet és törődést igényel. Csak olyan vásárolja meg, akit ez nem zavar, és persze van 6-700 ezer forintja egy még nem teljesen kiforrott, de annál menőbb készülékre. Mi mondjuk egyelőre még kivárnánk, 2-3 év múlva talán már nem csak óvatosan lehet majd megérinteni a kijelzőt…

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid