Snake játék került Google Térképbe, de csak egy hétig működik!

0

Már megszokhattuk, hogy a Google mindig készül valami érdekességgel április 1-jére, és most sincs ez másként. Ezúttal a már jól ismert Snake játékot gondolták újra, és a végeredményt bárki kipróbálhatja a Google Térképen.

Asztali gépen erre a linkre kattintva éred el a játékot, de mobilon is egyszerű előhozni. A menü gombra kell kattintani a bal felső sarokban, és már ezen is látszik, hogy valami változott, hiszen a játék ikonja látható itt. Ezután a menüben kattintsunk értelemszerűen a “Kígyó indítása” lehetőségre, és máris előjön a játék.

Maga a játék nagyon egyszerű, arra kell húzni az ujjunkat, amerre szeretnénk, hogy a kígyó menjen. Mivel az egész az utazás témakörére épül, így utasokat és különböző látványosságokat kell összeszednünk. és akkor van vége a játéknak, ha leszaladunk a pályáról vagy ütközünk magunkkal.

A játék működik Androidon és iOS-en is, ha esetleg nem látnád, akkor frissítsd a Google Térkép alkalmazást. Szokás szerint csak egy időszakos dologról van szó, egy hétig lesz elérhető, utána valószínűleg örökre eltűnik.

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid