Már tesztelik a Huawei Mate 30-at

0

A Huawei tavaly október 16-án mutatta be a Mate 20 és a Mate 20 Pro mobilokat, idén március 26-án pedig a P30 és P30 Pro készülékeket. Még mindegyik egészen frissnek mondható, de már javában tesztelik a Mate 30-at (és minden bizonnyal a Mate 30 Prót is).

A Huawei termékmenedzsere beszélt arról nemrég egy interjúban, hogy már folyik a Mate 30 tesztelése, és az új szériával is tartják majd a szokásos menetrendet, vagyis ősszel, minden bizonnyal októberben érkeznek a friss modellek.

Egyelőre keveset tudni a Mate 30 mobilokról, de szinte biztosra vehető, hogy új Kirin processzort kapnak, ami a Kirin 980-at váltja majd, és arról is lehetett már hallani, hogy a P30 sorozattal ellentétben a Mate 30-ból már lesz 5G-s kiadás.

Két kijelzős Mate 30 Pro koncepció (forrás: LetsGoDigital)

A Mate 30 és a Mate 30 Pro is valószínűleg OLED kijelzőt kap, és van egy olyan terve a Huaweinek, hogy egy másodlagos megjelenítőt szerel a hátlapra, így szükségtelenné válna a szelfikamera, és ezzel együtt a notch is. Sajnos még nem tudni, hogy ezt megvalósítja-e idén a gyártó, de mindenképpen egy érdekes újítás lenne, még akkor is, ha léteznek már ilyen mobilok a piacon.

Via PocketNow, LetsGoDigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid