Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10 Plus vs iPhone XS Max kamera teszt

0

Nemrég debütált a Huawei új csúcsmobilja, a P30 Pro, ami állítólag a legjobb eddigi mobilos hátlapi kamerákat kapta. Bizonyára sokan kíváncsiak rá, hogy ez mit is jelent a gyakorlatban, és hogy hogyan teljesít a készülék a két legnagyobb riválisával szemben, ezért mutatunk most egy remek összehasonlítást.

Az alábbi videót az egyik ismert techvideós, Mrwhosetheboss készítette, és összeveti benne a Huawei P30 Pro, a Galaxy S10 Plus és az iPhone XS Max kamerás képességeit, kitérve a fotózásra, a videózásra és a szelfizésre is. Érdemes végig nézni:

Kétségtelen hogy, van néhány hiányossága a P30 Prónak, nem kapunk például 60fps-es 4K videórögzítési lehetőséget, a színek néha kicsit már természetellenesen túlszaturáltak, és a dinamikatartomány néhol elmarad a konkurenciától, de mindezek ellenére egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a Huawei megreformálta a mobilos fotózást. Éjszaka brutálisan jó képeket lő a kínaiak telefonja, nagyon le van maradva tőle a Samsung terméke, az Apple-é pedig még jobban. A zoom pedig egész egyszerűen elképesztő, íme egy példa.

Normál éjszakai fotó:

Ugyanez rázoomolva a középen látható Eiffel-toronyra:

Szinte hihetetlen, hogy egy ilyen távoli dolgot mennyire élesen lát a P30 Pro kamerája. A teljes képhez persze mindenképpen érdemes végig nézni a fenti videót.

Mit szólsz a P30 Pro kameráihoz?

Forrás: Mrwhosetheboss

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid