Valami kimaradt a Samsung Galaxy S10e-ből, amiről eddig nem sok szó esett

0

A Galaxy S10e a széria legkisebb és legolcsóbb tagja, így értelemszerűen kimaradt belőle néhány dolog, amelyekről be is számoltunk nagyrészt, ám van valami, amiről eddig nem nagyon esett szó, és viszonylag kevés embernek tűnt fel.

A pulzusmérőről van szó, ami már a Galaxy S5 óta jelen van a Samsung csúcsmobiljain, és már-már annyira természetesek tűnik a jelenléte, hogy sok mindenkinek fel sem tűnt, hogy a két nagyobb modellel ellentétben az S10e-ről csendben lehagyta ezt a gyártó. Persze a legtöbb felhasználónak nem lesz akkora érvágás a pulzusmérő hiánya, főleg mivel az okosórák, okoskarkötők nagy része képes erre, de azért nem árt tisztában lenni a dologgal. A témát egyébként a Sammobile nevű weboldal hozta fel, nekik is elkerülte eddig a figyelmüket ez a részlet.

Egyébként a hiányosságok ellenére (nincs kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, kevesebb kamera, stb.) a Galaxy S10e egy remek készülék lett, régóta vártunk már egy ilyen kompakt méretű Samsung csúcsmobilra, ami ráadásul a hajlított kijelzőt is mellőzi, így sok szempontból praktikusabb.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid