Snapdragon 8 Gen 2 lapkával érkezik a Huawei P60

0

Küzdelmes éveken van túl a Huawei, de abszolút tiszteletreméltó, ahogyan kitartanak. Példának okáért hiába késett majdnem két évet a Mate 50 széria, a készülékek jól teljesítenek az eladásokban, legalábbis Kínában. Minden bizonnyal ennek is nagy szerepe volt abban, hogy a P60 mobilok már gőzerővel készülnek a színfalak mögött. Az előzetes értesülések szerint fejlettebb kamerákra és természetesen csúcskategóriás processzorra lehet számítani az új modellek kapcsán.

Jelen állás szerint lesz egy alapmodell, a P60, aztán érkezik egy P60 Pro és talán még más variánsok is. Rengeteg fejlesztésre lehet majd számítani az új sorozat kapcsán, példának okáért a készülékek állítólag megkapják a Mate 50 szériával debütált variálható apertúrát.

Arról is beszélnek, hogy egy új, 64 megapixeles telefotó kamera is felkerül a készülékekre. Hardveres erőben sem lesz hiány, mert az okostelefonok burkolata alatt Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet végzi majd a számításokat.

Huawei P60 Pro, előzetes render

Hacsak addig nem kerül sor kenyértörésre az amerikai hatóságok és a kínai gyártó között, akkor ez egy olyan változata lesz az említett lapkakészletnek, amely nem kompatibilis az 5G hálózatokkal, vagyis csak LTE modemmel lesz felszerelve. A Snapdragon új, felsőkategóriás chipjét már a következő hónapban leleplezhetik, a vállalat éves konferenciáján.

Ami a dizájnt illeti, állítólag bevezetnek majd egy új kékes árnyalatot, de a P60 Próról készült előzetes renderek szerint a kamerák esetében megtartják a P50 modellek dupla gyűrűs elrendezését.

A Huawei P60 széria a korábbi jelentések értelmében valamikor 2023 márciusában jelenhet meg.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid