Sok Huawei-felhasználónak hosszabbították meg a garanciáját a koronavírus miatt

0

Ez igazából már múlt heti hír, de eddig kimaradt, és mindenképpen be akartunk számolni arról, hogy a Huawei egész korrekt intézkedéseket hozott a telefonjai garanciájával kapcsolatban a járvány miatt. Meghosszabbították sok mindenkinek a jótállási időt, és háztól-házig szolgáltatás is indul.

A rendkívüli helyzet miatt minden olyan Huawei készülék garanciáját meghosszabbítják június 15-ig, amelynek az eredeti jótállása 2020. március 15. után járt volna le. Ebbe beletartoznak többek között az okostelefonok, a tabletek, a routerek és a különféle kiegészítők is. A garancia automatikusan hosszabbodik mindenkinek, akinek 2020. március 15. és június 14. között ért volna véget, nem kell külön kérni.

Továbbá háztól-házig szolgáltatást is indít a Huawei, amelynek keretében a veszélyhelyzet időszaka alatt ingyenesen szállítják el a garanciális készülékeket a szervizbe, majd a javítást és fertőtlenítést követően vissza is juttatják a tulajdonosoknak. A szolgáltatás minden Huawei-készülékre (okostelefonokra, laptopokra, tabletekre, okosórákra, routerekre és modemekre) kiterjed majd.

A szolgáltatást a Huawei Support alkalmazásán, a vállalat hivatalos honlapján, valamint telefonos elérhetőségén lehet megrendelni; az ügyfélszolgálati vonal +3680-482-934-es telefonszámán hétfőtől péntekig délelőtt 9.00 és este 19.00 óra között.

Amennyiben valaki személyesen keresi fel a Huawei szervizközpontjait a vállalat ingyenes készülék-fertőtlenítést tesz lehetővé.

Forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid