Sajtóképen a Honor 30 kamerarendszere, elég jónak tűnik!

0

A Honor 30 bemutatója, ha minden jól megy, április 15-én kerül sorra, és a korábbi szóbeszédek szerint a készülék elsődleges kamerája egy Sony gyártmányú 50 megapixeles modul lesz. A pletykát megerősíteni látszik az a nemrég napvilágra került kép, amelyen a mobil kamerarendszere látható, és jól kivehető, hogy annak fő érzékelője egy Sony IMX700.

Egyelőre viszonylag keveset tudni a Sony IMX700-ról, de a GSMArenás srácok forrása szerint ez lesz a legnagyobb fizikai méretű szenzor, amelyet a japán gyártó valaha is piacra dobott a mobilos szegmensben. Ez valószínűleg egy 1/1,28 hüvelykes érzékelőt jelent, ekkora van egyébként a Huawei P40 mobilokban is. A most kiszivárgott kép azt is megerősíti, hogy az 50 megapixeles elsődleges szenzort további 3 kamera fogja segíteni, ezek közül az egyik periszkópos kialakítással büszkélkedhet majd. A harmadik kamera ultraszéles látószögű lencsét kaphat, negyedik pedig valószínűleg egy makró vagy egy ToF érzékelő lesz. Továbbá említést érdemel még az új Octa PD autofókusz.

A kamerákon kívül még ki lehet venni a felső kereten lévő másodlagos mikrofont, aminek a szomszédságában egy infravörös portot vehetünk észre, bár ebből a szögből nem látni jól, az is lehet, hogy az nem egyéb, mint a fülhallgató kimenet. Habár a Honor 20-ról lefelejtették a 3,5 mm-es csatlakozót, igazából az sem tűnik lehetetlennek, hogy az új modellel vigaszágon mégiscsak továbbjut ez a kihalás szélére sodródott hardveres komponens. A kép alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Honor 30 fém keretet kap, a jobb oldalon pedig mintha a hangerőszabályzót látnánk.

Nagyjából két hét van a Honor 30 és a Honor 30 Pro bemutatójáig (az is lehet, hogy a fenti képen az utóbbi van), szóval már nem kell sokat várni, hogy kiderüljenek a pontosabb részletek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid